free website builder


Om Sitalytic

Tänk 'best practice'

Sitalytic utvecklar Marketing Automation appar på webben, plus e-post mallar och implementation eller drift av MA system som Adobe Marketing Cloud (Campaign, Target, Analytics, Audience Manager), SMC [ExactTarget], Marketo och Braze.

Vi utnyttjar ett nätverk av konsulter och utvecklare inom EU och kan anpassa leverantörslösningar till er verksamhet.

Våra tjänster är lika de större konsultfirmorna med ett par fördelar. Den största skillnaden är att vi har reducerade kostnader och därför är även kostnaden till våra kunder lägre, fast med ökat värde.

Det förbättrade värdet kommer från våra konsulter som har flera års erfarenhet inom CRM, Marketing Teknologi, Integrationer och Data Analys kombinerat med specialisering inom vissa produkter.

Vi lägger stor vikt på att strukturera projekt på ett sådant sätt att de passar sitt ändamål, reducerar byråkrati med snabba beslutsvägar och frigör utvecklarnas tid för att leverera den mest effektiva lösningen på kortast möjliga tid. I områden där vi saknar interna experter ansvarar vi fortfarande för hög kvalité på leveransen via noggrant utvalda partners.

Sitalytic ger också något tillbaks till samhället, genom att stödja välgörenhetsorganisationen Bonna Baana Association.

En del av ett toppteam

Vi söker alltid efter talang. Oavsett om du är en erfaren back-end skriptutvecklare, en kundfokuserad och resultatorienterad agil projektledare, en hängiven och driven junior utvecklare som vill lära sig hur man anpassar specialiserade CRM och Marketing Automation lösningar eller en UX designer som kan producera de snyggaste webbsidor, vänligen kontakta oss via formuläret till höger.
Det är superenkelt, ingen registrering, inga blanketter med flera sidor att fylla i. Bara ett par uppgifter, plus din pitch om hur du kan bidra med värde till våra kunder och klart!