html site templates


SImple TArgeting anaLYTICs

Implementation, utveckling och drift av både CRM och Markering Automation system. Vårt fokus ligger på att anpassa produktlösningar till era unika behov. Vi har den tekniska kompetensen, men agerar även som en brygga mellan verksamheten och utvecklarna.

Datadriven CRM och Marketing Automation
Implementation av Multi-kanal Kundbearbetning
Integration av System med Data från flera källor
Sammankoppla kretsloppet med hjälp av Data Analys

Vad betalar ni för?

Oavsett vilka leverantörer ni använder, ställ frågan till er själva och se till att det är värt priset

29

Projekt

Ännu ett kvartal avklarat och ytterligare ett levererat projekt att pricka av. Vi menar inte att skryta, men för en startup är våra siffror rätt imponerande. 2018 ser ut att bli ett spännande år.

75

År

Certifierade Scrum Masters, Utvecklare, Systemarkitekter. Mycket roller, mycket talang och flera år av kombinerad erfarenhet. Ett litet bolag som producerar mer per resurs än de flesta.

52

Varumärken

I sin vardag stöter vårt team på och använder en kombination av flera varumärken varje månad. Vi är aktiva digitala användare. Detta gör att vi kan lätt identifiera med just er verksamhet.

Hur vi arbetar

Vår projektmetodik är rigoröst agil och har visat sig kunna anpassas till alla sorts olika organisationer. Den enkla anledningen till denna succé är kontinuerligt lärande och förbättring av scrum processen. Nedan följer några anledningar till hur just ert projekt skulle dra nyttja av lite Sitalytic.

practice vs. preach

Har man studerat scrum syns det att många bolag talar om ”agile”, men följer inte metodiken. Vi använder sanna scrum värderingar enligt den officiella guiden, men anpassar även för "waterfall" där det behövs, t.ex. vid databas modellering.

product owners

Våra projekt har alltid minst en kontakt på kundsidan som är med på avstämningar och aktiv i sprintarna. Därmed tar vi hand om den tekniska sidan och leveransen, men kräver att någon äger produkten så att de kan njuta av våra underbara demos.

thinking ahead

Även fast de flesta tekniska problem går att lösa med en snabb fix, så är det sällan hållbart. Vi kör med långvariga lösningar som ger ökat värde till verksamheten i längden genom att reducera mängden drift i form av "teknisk skuld".

Mobirise

LÅT OSS TA ETT SNACK

Hojta nedan om ni vill att vi tar kontakt